Анджелина Джоли носи шикозно палто Max Mara в Ел Ей

Връхната дреха изглежда толкова уютна благодарение на кашмирената си обвивка с дълга елегантна кройка, която Анджелина бе пристегнала на талията си с колан. Звездата бе комбинирала палтото с тъмносиви панталони с широки крачоли и чифт розови nude токчета.

Дългата тъмна коса на Джоли бе небрежно пусната по раменете й, а самата тя носеше нежен естествен грим, с акцент от бронзант върху скулите и бледорозови устни, подчертаващи безупречното й лице.

Анджелина Джоли ще се завърне на екран с нов филмов проект

Актрисата е подписала договор за работа с режисьора Пабло Лараин, известен с работата си по аплодирания от критиката биографичен филм за принцеса Даяна – „Спенсър“, с участието на Кристен Стюарт.

Този биографичен проект ще се фокусира върху оперната певица Мария Калас и е озаглавен „Мария“. Историята ще покрие хронологията на нейния живот до смъртта й през 1977 г. Сценаристът Стивън Найт се захваща с историята, а Хуан де Диос Лараин ще действа като продуцент на филма.

„Поемам много сериозно отговорността за живота и наследството на Мария. Ще дам всичко от себе си, за да посрещна предизвикателството“, каза Джоли в изявление.

„Пабло Лараин е режисьор, на когото отдавна се възхищавам. Да ми бъде даден шанс да разкажа повече от историята на Мария с него и със сценарий от Стивън Найт, е сбъдната мечта“, добави още звездата.

Пабло Лараин също изрази своето мнение по въпроса: „Да имам шанса да съчетая двете си най-съкровени и лични страсти, киното и операта, бе дългоочаквана мечта. Да направиш това с Анджелина, изключително смела и любопитна актриса, е очарователна възможност. Истински подарък.“

ВИЖТЕ ОЩЕ: Шокиращият имейл на Анджелина Джоли до Брад Пит – Между алкохола и насилието