Амал Клуни откри перфектния есенен тоалет за работа

Решено е – вдъхновението за офисното облекло този сезон ще идва от Амал.

Зеленото е един от най-нашумелите цветове този сезон, но не предполагахме, че ще можем да го носим за работа по уместен, но стилен начин. Но това беше преди Амал Клуни не ни показа как да го направим.

Вчера тя се разходи с палто и пола на Burberry в модерния цвят, като ги съчета с блуза в неутрален тон, който да създаде баланс във визията. Като добави и бежовите токчета и черната чанта Dior, тоалетът й беше напълно завършен, а ние веднага се влюбихме.

Тайните на Амал Клуни за перфектна визия

Ето това е настина тоалет за пример – съчетал е модните тенденции по индивидуален начин, така че да изглежда не само стилно, но и подходящо за повода. На модния подиум това съчетание изглеждаше по-различно. От Burberry бяха добавили кафява жилетка и светлолилава риза с вратовръзка. Тяхната комбинация също е подходяща за офиса, но е малко по-претрупана според нас.

За сметка на това Амал създаде дори по-добър баланс между различните елементи и крайният й резултат е по-стилен. Вие коя визия предпочитате? Разгледайте снимките в галерията за повече кадри на тоалета на Клуни и преценете сами.

Снимки: Profimedia

Фризьорът на Амал Клуни издаде как оформя прическата й

Как да изберем палто с правилната дължина за фигурата ни