Фризьорът на Амал Клуни издаде как оформя прическата й

Вероятно няма човек, който да не е забелязал как прическата на Амал Клуни винаги е безупречна и красива. Сега фризьорът й ни издаде как постига този ефект.

Род Ортега е фризьорът, който оформя прическата на Амал Клуни. Той е много популярен сред звездите и сега можем да се поучим от неговите съвети за правилно и красиво стилизиране на косата.

Той казва, че обича да работи с Амал, но често, за да постигне небрежния вид на типичната й фризура, трябва доста да се постарае. По начало косата й е много летлива и начупена, което я прави трудна за оформяне, особено ако времето навън е влажно.

Най-добрият му помощник за красив завършек е специален сешоар, който синтезира йони, с които обогатява въздуха, и това позволява по-лесно заглаждане на косъма. Точният модел, който използва е T3 – Cura LUXE. За щастие, всеки йонен сешоар би успял да даде подобен ефект, но този е любимият на Род.

Амал Клуни с модерно решение за червения килим

След това обработва косата с различни уреди според визията, която иска да постигне. Едрите къдрици, с които най-често виждаме звездата, например, са резултат от дебела керамична маша. Моделът, към който посяга най-често Род е отново на същата марка – T3 Voluminous Curls Styling Iron.

Завършващите стъпки най-често са фиксиране с лак за коса от L’oreal и серум за заглаждане на косъма.

За леко извита в краищата коса понякога фризьорът обича да използва розова вода, с която да даде повече текстура на косъма.

Най-универсалният съвет, който би ни дал той, е да инвестираме в добър сешоар и четка за коса. “Ако успеете да създадете добра текстура и обем по време на сушенето, след това косата ще бъде лесна за оформяне, стига да внимавате да не използвате твърде много излишни продукти за стилизиране”, казва Род.

Амал Клуни е загрижена за безопасността на децата си

Париж не спира да говори за Селин Дион