Оливия Уайлд говори за любовта си с Хари Стайлс

Дамата до суперзвездата споделя, може би за първи път, за връзката си със Стайлс. 38-годишната актриса/режисьор и 28-годишният бивш член на One Direction са на път да направят своя публичен дебют на червения килим.

Вече изглежда все по-невъзможно да избягат от въпросите за първата си съвместа работа. Да, става дума за филма „Don’t Worry Darling“. Тя режисира и участва, докато той играе главната роля заедно с Флорънс Пю /на която вече изглежда доста и е писнало от любопитството около секс сцените с Хари/.

Накратко, ситуацията изглежда повече или по-малко деликатна. Точно като тази между Бенифър миналата година. С една разлика обаче: Дженифър Лопес бе гост на Лидо, за да подкрепи тогавашния си партньор, а сега съпруг, но не деляха снимачна площадка помежду си.

Докато всички чакаме, за да видим как двойката ще се държи с вътрешните лица, пресата и обществеността във Венеция, Оливия използва две думи, за да опише романтичната си връзка с Хари.

„Дълбоката любов“ между Хари Стайлс и Оливия Уайлд

„Няма да казвам повече по темата, защото не виждам никаква полза за една връзка от това да бъде въвлечена в публичното пространство“, сподели жената до Стайлс. „И двамата правим всичко възможно, за да защитим връзката си. Мисля, че го правим от опит, но и поради тази дълбока любов“, допълни Уайлд.

Съучастник в деликатната ситуация между двамата по отношение на попечителството над двете й деца /Отис и Дейзи, на осем и пет години/, е 46-годишният актьор и нейн бивш съпруг Джейсън Судейкис.

От 2021 г. насам Хари и Оливия Уайлд са виждани само няколко пъти заедно. Причината зад тези редки звездни появи се крие в омразата и токсичността, които любовните интереси на двамата са преживели в миналото.

Очакваме да видим какъв отзвук ще породи звездната им поява на филмовия фестивал във Венеция.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Хари Стайлс си дава време преди следващата филмова роля