We love: Ярки цветове за студените дни

Младата надежда в киното Лупита Нионго доказа, че модата ѝ е в кръвта още по време на сезона на наградите в началото на 2014 г. Сега Лупита успя да ни впечатли и с умелото съчетание на цветове, което виждаме в този тоалет. Цветът горчица е съчетан с пола в бяло и широк тъмнозелен колан. И ако това не е достатъчно, добавяме палто в бордо и чанта с детайли в същия цвят, които си кореспондират с подобния цвят на устните на актрисата. 
Ето и идея за парти! Госпожица Шерцингер е заложила на доста смел избор, под формата на ярки боти, които обаче са чудесен акцент на иначе изчистения тоалет в бяло и черно. Очевидно е, че късите топове имат място и в гардероба ни през новия сезон, затова смело ги съчетайте с пола с висока талия и връхна дреха!
Най-много цвят видяхме при Рита Ора, която умело балансира цялата тази палитра с гащеризон от деним. Колкото и да е странно, шапката с два нюанса на червеното стои добре в комбинация с палтото в цветен блок. Или може би това е, защото по принцип сме свикнали да виждаме Рита с нетрадиционни ансамбли? Каквото и да е, бихме пробвали и ние!
Снимки: Profimedia