We love: Ярки цветове за студените дни

Можем ли да носим дрехи в типично летни цветове като жълто, фуксия и ярки неони, дори когато температурите навън паднат? Според звездите отговорът е “Да, разбира се!”

Харесахме няколко визии, в които тези ярки нюанси заемат централно място или играят ролята на акцент. Така например жълтият пуловер на Ники Хилтън, със симпатичния Spongebob, открадва цялото внимание, а останалата част от тоалета ѝ е класическа – черен слим, кецове и кокетна чанта през рамо на Chanel. 
Сестра ѝ Парис обаче изцяло е изградила тоалета си, фокусирайки се върху розовото. Като една реална кукла Барби, Хилтън е избрала секси визия от къс топ и прилепнала пола с розови акценти, а като допълнение са розова чанта, кейс за телефон и домашен любимец, също накипрен в този цвят. 
Ако толкова много цвят ви се струва леко в повече за мрачното време навън, можете да почерпите вдъхновение от тоалета на Ким Кардашиян. Старлетката понякога има чудесни попадения и тази пола тип молив в червено е точно едно от тях. Радваме се, че в случая Ким не е прекалила с останалите елементи в облеклото и с аксесоарите, а е избрала да я съчетае само с изчистена блуза тип поло и обувки с червени детайли.  
Комбинацията на Тейлър Суифт пък е доста младежка и едновременно с това класическа. Пуловерът ѝ съчетава два ярки цвята, затова е съвсем логично тя да го допълни с едноцветен панталон. Телесният нюанс е много модерен през този сезон, също както и ниските обувки, завършващи семплата ѝ визия. 
Още на стр. ii