8 бюти тайни от звездите над 40 години

Колко от холивудските звезди изглеждат на колкото години са всъщност?

Ще си кажете, че дължат млаежкия си вид на пластичната хирургия. Но истината е, че по-голямата част от известните актриси и поп диви полагат ежедневни усилия да живеят здравословно и да доставят на кожата си най-добрите хранителни вещества. 

Ето някои от техните тайни за красива кожа и тяло във форма!

Избират лек и хидратиращ макияж 



Когато остаряваме кожата ни става все по-суха и по-суха, a пудрата върху суха кожа не изглежда никак добре. Тогава на помощ идват кремообразните фон дьо тени и BB кремове. Гримьорката на Кейт Бланшет казва, че когато гримира Кейт за събитие се старае основно кожата ѝ да изглежда естествена и сияйна. След като постигне това с правилния цвят фон дьо тен премахва излишното лъщене с малко пудра. Натрупването на пудра по лицето може да създаде бръчки и да ви накара да изглеждате по-възрастна. 
Доверяват се на светли тонове 

По-светлите кичури в косата правят кожата ви да изглежда по-свежа и с натурален тен. Фризьорката на Дженифър Лопес споделя, че когато за пръв път я е срещнала, тя имала доста тъмна коса. За да разнообрази малко визията ѝ тя добавила различни медни тонове. Същото важи и за блондинките. Дженифър Анистън например обожава различните нюанси на русото, които комбинират нейните фризьори

Внимават с прическата си 
Повечето от тях разбиват мита, че колкото по-остаряваш, толкова по-къса трябва да е косата ти. Освен Хали Бери, разбира се, която превърна момчешката си прическа в своя запазена марка. Стилистката на Дженифър Лопес казва, че певицата само веднъж се е осмелявала да заложи на по-къса дължина, но е важно жените да поддържат дългите си коси, които да обрамчват красиво лицето и да му придават повече мекота. 

Още бюти тайни на звездите на страница ii