Уилям и Кейт между бокса и боулинга

Факт е, че спортните занимания ни помагат за облекчаване на напрежението и възвръщане на доброто настроение. Истината е добре известна и на Уилям и Кейт. Те често участват в събития и срещи, които се фокусират върху спорта. И така, в края на един много труден месец за британската монархия, принцът и принцесата на Уелс се насладиха на ден, изпълнен със забавление.

Поводът бе посещение на Copper Box Arena в Queen Elizabeth Olympic Park , в Източен Лондон, за участие в събитие с Coach Core. Това е благотворителна организация, посветена на спорта и стартирана от Royal Foundation през 2012 г.

По повод 10-годишнината от раждането на инициативата, Уилям и Кейт се запознаха с някои от младите хора, сътрудничили си с асоциацията. Същевременно с това се включиха и в няколко спортни сесии. За бъдещия крал бе чудесна възможността да покаже уменията си като футболист, но преди всичко и като боксьор.

Настоящият принц сложи ръкавиците и започна да нанася удари по боксовата круша с прилична техника. Междувременно съпругата му се забавляваше, разговаряйки с аниматорите, докато играеше боулинг с тях.

Много усмивки и спокойна атмосфера с Уилям и Кейт

Обичайно внасящи лекота, принцът и принцесата на Уелс ни показват, че най-трудният период /поне на емоционално ниво/ вече е преминал. Кейт носеше синьо сако във винтидж стил, дело на Chanel. Принцесата го бе съчетала с черен панталон с широки крачоли и топ, добавяйки нотка елегантност към визията си с нежна сребърна огърлица.

Уилям, от своя страна, говори за ползите от спорта, който ни носи  „надежда, връзка и възможност“. Неслучайно въпросната благотворителна организация е основана през 2012 г. Това е и годината на Олимпиадата в Лондон. Е, Уилям и Кейт ни демонстрират за пореден път, че новото начало винаги е възможно.

 ВИЖТЕ ОЩЕ: Кейт Мидълтън предизвика принц Уилям с коктейл