Кич по червения килим

Вижте първото изпълнение на Ариана Гранде след сватбата.

Вчера се проведоха тазгодишните награди от iHeartRadio, на които големият победител бе Елтън Джон със специалния приз Icon Award, който единствено Джон Бон Джоуви е получавал досега. The Weeknd и BTS се прибраха с най-много награди, но постижението на Тейлър Суифт, която спечели статуетката за поп албум на годината, не е за пропускане също.

Ъшър чака четвърто дете

Наред с многото награди по време на вечерта не липсваха и запомнящи се моменти с изпълненията на звездите. За първи път, след като се омъжи, Ариана Гранде се качи на сцената, за да изпълни ремикс на песента “Save Your Tears” с The Weeknd, а Деми Ловато се включи във впечатляващо изпълнение, което отдаде почит на Елтън Джон.

На червения килим обаче останахме разочаровани, след като много тоалети бяха изпълнени с ярки цветове и блясък, но повечето от тях спаднаха в графата на модните провали.

Не можем да отречем, че визиите на Деми Ловато, Меган Фокс и Doja Cat бяха сред най-отличаващите се, но ни липсваха изчистените модни класики, които винаги са били константа за наградния сезон.

Кадри от събитието можете да разгледате в галерията.

Снимки: Profimedia

Fashion GalleryHero Slider