Сватбената рокля на Ариана Гранде е била вдъхновена от Одри Хепбърн

Пред Vogue Ариана разкрива първи снимки от тайната си сватба и споделя подробности за щастливото събитие.

Под светлината на стотици свещи, придружени единствено от най-близките си Ариана Гранде и Далтън Гомес си казаха “да” на 15 април в имението им в Монтесито. Сега певицата за първи път ни позволява да надникнем в нейния специален ден през погледа на Vogue.

Ариана Гранде се омъжи тайно

Ари е носила специално създадена за нея рокля от Vera Wang Haute – както с едноименната дизайнерка си обещаха след един от успешните тоалети на певицата по време на Met Gala преди няколко години. Булчинският модел бил вдъхновен от Одри Хепбърн с цвят на бели лилии и изработен от коприна. Кройката на роклята е вталена, но полата нежно се спуска надолу, а гърбът е силно разкрит.

Косата на Ариана, разбира се, е оформена в иконичната висока опашка, допълнена от нежни къдрици в краищата, а гримът бе естествен с очна линия. Относно бижутата от Lorraine Schwartz, с перли и диаманти, вдъхновението е дошло от годежния й пръстен, създаден да отразява стила на Гранде от ерата на албума “Sweetener”.

Тайното послание зад пръстена на Ариана Гранде

Младоженецът пък носи изчистен костюм от Tom Ford.

Церемонията е била интимна, с едва 20 гости, но накрая специалният ден на Ари е бил изключително романтичен. До олтара я придружава майка й, където я чака развълнуваният Далтън Гомес, а падащите красиви цветя около тях допълват атмосферата.

Popular