Бременната Натали Портман е безупречна на фестивала Palm Springs

С новата година идва и новата порция наградни церемонии! Първата от тях е тази на филмовия фестивал Palm Springs, която и този път отличи най-добрите таланти и заглавия от изминалите месеци. 

Звезда на вечерта безспорно беше Натали Портман, която си тръгна с наградата Desert Palm Achievement Award. 35-годишната актриса бе отличена за изпълнението си в драмата “Джаки”, проследяваща живота на Джаки Кенеди малко след убийството на президента Кенеди през 1963 г. Според критиците това е една от най-добрите роли в кариерата на Портман, която вероятно ще й донесе и нейния втори “Оскар”. 

По червения килим звездата мина в компанията на своя съпруг Бенджамин Милпие. В момента двойката е в очакване на своето второ дете. Интересен факт е, че по време на сезона на наградите през 2011 г., когато Натали спечели няколко награди за “Черният лебед”, тя беше бременна със своя син Алеф.

На Palm Springs Film Festival бяха отличени още Ейми Адамс (Chairman’s Award за “Първи контакт”), Никол Кидман ( International Star Award за “Лион”) и лентата “La La Land”. Звездата от филма Райън Гослинг излезе на сцената за да приеме престижната Vanguard Award и благодари на вече покойната Деби Рейнолдс, чието изпълнение в класиката “Аз пея под дъжда” вдъхновило него и колегите му.

Най-доброто от червения килим ви очаква в галерията! (Снимки: Profimedia)