Зоуи Кравиц: За срещата си с Чанинг Тейтъм и приятелството с Тейлър Суифт

Зоуи Кравиц разказа повече за личните си моменти в ново интервю. Какво всъщност е правила звездата, докато беше под карантина в Лондон? Какво сподели за приятелството си с Тейлър Суифт? А за любовта й с Чанинг Тейтъм? Всички въпроси ще намерят своя отговор сега.

„Тейлър беше моята капсула“, започна разказа си Кравиц. „Тя бе много важна част от това да съм в Лондон. Просто имах приятел, който можех да видя и който щеше да ми приготви домашни ястия и вечеря на рождения ми ден“, продължи звездата.

Суифт също сподели мили думи за своята очевидно близка приятелка, коментирайки: „Усещането да имаш Зоуи до себе си е това, което я прави толкова вълнуващ артист и невероятен приятел. Тя притежава този много честен характер и резултатът е изкуство и живот, без да прави компромис с това коя е тя всъщност.“

Романсът между Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм

Що се отнася до любовния й живот, актрисата първо сподели мислите си относно навлизането в 30-те години и експериментирането с живота у дома. „Мисля, че правиш това няколко години и осъзнаваш, че има още много живот пред теб“, каза тя.

Зоуи Кравиц засегна и решението си да се омъжи за дългогодишния си партньор, актьора Карл Глусман, през 2019 г. и сподели защо в крайна сметка подаде молба за развод 18 месеца по-късно.

„Току-що се научих коя съм и какво искам“, сподели Зоуи. „Срещаш някого, който е невероятен и иска да се ожени за теб, и в това няма нищо лошо. Ако няма нищо лошо, тогава защо да не го направя? Аз го обичах и това бе моето решение тогава“, продължи звездата.

Що се отнася до Чанинг Тейтъм, когото тя обикна, по време на работата им по „Pussy Island“, двамата се срещнаха през август 2021 г. „Той е просто прекрасен човек“, сподели тя. „Кара ме да се смея и двамата наистина много обичаме изкуството и да говорим за него, да излседваме защо правим това, което правим. Обичаме да гледаме филм и да го проучваме, да говорим за него и да се предизвикваме един друг“, каза още Зоуи в интервюто.

Актрисата добави, че са работили добре заедно, докато са снимали филма. „Независимо дали ми правеше чай, наливаше питие или щеше да приведе някого във форма, каквото и да е – той наистина бе мой защитник. Беше толкова прекрасно и сладко. Мисля, че да можем да направим нещо подобно заедно, е наистина добър тест. И излязохме от това още по-силни“, завърши Зоуи Кравиц.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм са по-влюбени от всякога