Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм са по-влюбени от всякога

Тя толкова искаше да работи с него по режисьорския си дебют, че между сценариите, артистичната оценка се превърна в нещо повече. Тази история малко ни напомня на това, което се случи между Оливия Уайлд и Хари Стайлс.

Любовта между Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм също започна преди година, благодарение на режисьорския дебют на дъщерята на Лиза Бонет и Лени Кравиц. Днес, вече официално, звездната двойка е по-близка от всякога и кадрите от романтичната им почивка в Понца само потвърждават всичко това.

Сред многото звезди, избрали Италия като своя дестинация за лято 2022, Зоуи и Чанинг също не изневериха на тенденцията.

Двойката започна да се среща миналото лято. Кравиц и Тейтъм бяха забелязани на брега на Лацио, както и край остров Понца. Романтичната вечеря в ресторант „La Lanterna“ и пазаруването им по магазините в центъра, бяха моментално запечатани в социалните мрежи.

А страстните им целувки на яхта определено затвърждават сътрудничеството между двамата актьори, което расте главоломно.

Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм направиха връзката си официална преди година

Актьорите стъпиха заедно по червения килим на Met Gala 2021. И двамата са ни известни с дълги любовни истории. Тя с края на светкавичния брак с Карл Глусман, той с дългата си връзка с певицата Джеси Джей. Е, официално сега са една от най-впечатляващите двойки на Холивуд.

Съвсем скоро, Зоуи обясни причините, които са я подтикнали да избере Чанинг за герой във филма, на който е сценарист и режисьор. 43-годишната звезда от „Magic Mike“ ще влезе в ролята на Слейтър Кинг, технологичен магнат, който успява да убеди младата сервитьорка Фрида /Наоми Аки/ да прекара дни на неговия мистериозен частен остров.

„Исках някой, който никога преди не е играл мрачен герой, защото мисля, че е вълнуващо да го видиш да се бори с всичко това“, обясни Зоуи. „Почувствах, преди да го срещна, че той е идеален за тази роля и че не се страхува да изследва тази тъмна част от себе си“, продължи тя. „Ето защо бях привлечена от него и исках да го срещна. И бях права. Наистина съм благодарна, че този филм го доведе в живота ми по този начин.“

ВИЖТЕ ОЩЕ: Да, Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм са двойка

Hero Slider