Златка Димитрова: Свалих 12 кг след раждането

Може да се каже, че Златка Димитрова е първенец по скоростно отслабване. Само за седмица след като роди, плеймейтката е свалила цели 12 килограма.

Димитрова вече е възвърнала старата си форма и е като нова след като се сдоби с момченце на 17 октомври. Тя не само се е вталила толкова бързо, но и вече е с нова прическа. Златка не само подкъси косата си и в момента е с актуалното каре, но и заложи на нов цвят – виолетов.

Брюнетката се похвали с кадър от столичен фризьорски салон, а под тях е написала, че се “чувства красива” в компанията на своя коафьор. Тя споделя, че вече е повече от щастлива и в мир със себе си, а майчинството ѝ се отразява доста добре. И докато младата майка прави промени по своята перфектна визия, на помощ в грижите за малкия Миро идва нейната майка.

Димитрова кръсти сина си на неговия татко Мирослав. Именно той е и човекът, който пръв вижда тяхната рожба. От суеверие, плеймейтката до последно криеше кога е терминът й. Преди две години, Златка загуби първото си дете в седмия месец от бременността си, поради усложнения. “Вярвам в Бог и знам, че ще ни дари отново с най-големия дар”, сподели тя тогава.