Златка Димитрова проговори за бебето

Златка Димитрова е в очакване на своята първа рожба, която трябва да се появи на бял свят в края на септември или през октомври.

“Ще бъде зодия Везни като майка ми, което е чудесен показател”, разказва бременната плеймейтка. Тя пази в тайна пола на бъдещата си рожба, както и кога точно е терминът й за раждане.

“Радостна съм, всичко засега върви добре и безпроблемно. Щастлива съм, когато виждам малкото човече на ехограф. Как се движи и как се развива постепенно. Тръпна в очакване с най-дългоочакваната ни първа рожба с Миро. Дай Боже, всичко да е наред да се роди живо и здраво, само това си пожелавам”
, разказва още Димитрова.

“Живот и здраве ще родя в София, в една много хубава частна болница. Използвам услугите на същата лекарка, която и досега ме наблюдаваше при предишната бременност”, обяснява Златка пред в. “България днес”.

Плеймейтката загуби своята първа рожба преди близо две години, точно преди да роди. “След месец трябваше да раждам и е много трудно да се изправиш”, заяви тогава Златка. Именно заради своето здраве и заради това на своето бъдещо бебче, сега брюнетката се е откъснала от светския живот и си почива повече. “С Миро сме си самодостатъчни. Решаваме нещо и си го правим. Няма нужда от тълпи хора около нас, а и лицемерието и злите очи в последно време са навсякъде”, категорична е Димитрова.