Жана Бергендорф вече не е част от “Вирджиния Рекърдс”

Жана Бергендорф вече не част от музикалната компания на Саня Армутлиева “Вирджиния рекърдс”.

Преди време продуцентката призна, че много пъти е искала да прекъсне договора с певицата, но не го е правела, защото се надявала тя да се справи с проблемите си с наркотиците. “Много пъти съм искала да се откажа от Жана Бергендорф. Но винаги си намирам причини да я обичам и да й дам още един шанс”, сподели Армутлиева през май. До днес, когато Жана вече не е част от компанията й.

Жана Бергендорф е пребита и с комоцио

От екипа на “Вирджиния рекърдс” разкриват, че договорът на изпълнителката е изтекъл през юли и не е бил подновен по взаимно съгласие. “Жана се нуждае от малко време да се върне към себе си”, обясняват от компанията. Те допълват, че е възможно Бергендорф отново да замине за чужбина.

Жана Бергендорф направила опит за самоубийство

Певицата имаше сериозни проблеми с наркотиците. През 2015 година тя дори бе арестувана заради марихуана, намерена в дома й. Година по-късно Жана катастрофира в центъра на София, а тестът показа, че в кръвта й има наличие на кокаин. По време на участието си във „ВИП Брадър“ Жана призна, че има сериозни проблеми с дрогата и й е много трудно да се откаже. Последният й музикален проект е от януари.