Зейн Малик и Симон Ашли заедно в нов филм

Зейн Малик от One Direction и Симон Ашли от „Бриджъртън 2“ обединяват талантите си в кросоувъра, който определено не очаквахме! Всъщност певецът и актрисата участват във филмов проект, наречен „10 живота“. Филмът е посветен на егоистична котка, която приема живота си за даденост.

Животното, което небрежно е загубило наличните си 9 живота, иска още един като възможност да промени нещата и да се поучи от грешките си.

И когато става дума за втори шанс, Зейн Малик и Симон Ашли определено са най-подходящи за ролите. Все пак Зейн бе първият член на 1D, който се хвърли в соловата си кариера, а тя, след второстепенната роля в „Sex Education“, получи главната роля в „Бриджъртън 2“.

В „10 живота“ Симон Ашли озвучава Роуз, учен и активист за правата на животните, която особено се интересува от съдбата на пчелите. Докато Зейн ще има възможността да покаже високите си тонове като Кърк и Камерън, братя близнаци, които се опитват да бъдат твърди, но крият нежна и ранима душа.

Е, дотук ролите на Зейн Малик и Симон Ашли изглеждат идеално

В момента текат различни снимки и записи, но няма да се поколебаем да ви информираме веднага щом научим повече пикантни подробности за това неочаквано, но много добре дошло сътрудничество.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Zayn Malik (@zayn)

ВИЖТЕ ОЩЕ: Луи Томлинсън все още не е простил на Зейн Малик