Луи Томлинсън все още не е простил на Зейн Малик

Драмата между Луи Томлинсън и Зейн Малик продължава. Няколко години по-късно нещата между двамата изобщо не са уредени и това се потвърждава от самия Луи, който, интервюиран по време на шоуто на Зак Санг на въпроса „Още ли сте приятели?“, отговори „Трябва да го попитате.“

Класическа пасивно-агресивна реакция като по учебник, която в сравнение с миналото, сега е доста по-добре аргументирана. „Може и да греша, но ако ми бяхте задали този въпрос преди известно време, щях да ви кажа, че не съм достатъчно зрял, за да преодолея гнева и разочарованието, които това приятелство ми причини. В този момента от живота си все още не го правя, но със сигурност съм по-близо до тази цел“, сподели популярният певец.

Луи Томлинсън и Зейн Малик не си говорят от години

Причината за разрива между тях бе не само напускането на групата от Зейн, но и цялата поредица от разногласия, насъбирани малко по малко, които сега са се превърнали в непреодолима скала. Капката, която прелива чашата обаче, е поведението на Малик след смъртта на майката на Луи.

Според него двамата са поддържали контакт преди трагичното събитие и погребението, сякаш са искали да загърбят старите разногласия, но след това Зейн е изчезнал. „Трябваше да участвам в X Factor и за мен това бе наистина труден момент. Майка ми току-що бе починала и имах нужда от цялата подкрепа, която можех да получа в този момент. Лиам, Хари и Найл бяха там, те бяха до мен в този момент, за да ми дадат сила. Той не беше там и това наистина ме нарани“ , каза бившият член на One Direction.

Предвид тези обстоятелства, наистина е много трудно двамата отново да бъдат приятели. Или поне да се върнат към по-близки отношения дори и за кратко. Всъщност, когато става дума за помирение, отговорът на Луи е: „От време на време си мисля, че първата стъпка е да се срещнем и да си говорим, защото вече дори нямаме телефонните си номера.Може би в бъдеще социалните мрежи могат да ни помогнат. Междувременно му желая всичко най-добро.“

Кой ли ще направи първата крачка сега?

ВИЖТЕ ОЩЕ: Луи Томлинсън с нов албум