Зендея и Том Холанд посетиха бившето училище на актрисата

Том Холанд и Зендея са една от най-обичаните светски двойки, защото като малко други успяват да ни поднесат моменти на чиста романтика и естественост. Точно както се случи преди няколко дни, когато актрисата реши да бъде придружена от своята половинка на изненадващо посещение в гимназията, в която е учила.

Актрисата запозна Том Холанд с една от най-важните части от живота си, като го срещна с учителите си, посети местата на нейното юношество и дори можем да кажем, че го ориентира какъв човек е била всъщност, преди да се превърне в личността, която е сега.

Посещението на Зендея и Том Холанд в училището за изкуства в Оукланд бе чудесна възможност за актьорите, които се срещнаха с настоящи ученици и им дадоха няколко съвета за бъдещето. Съдейки по публикациите на учителите в Instagram и туитовете на някои ученици, всички са останали екзалтирани от възможността да се запознаят отблизо със звездите и да разменят по няколко думи с тях.

Всъщност Том и Зендея изобщо не се свениха да раздават автографи, както и да участват в различни снимки и селфита, прегръдки или ръкостискания.

Нов етап във връзката на Зендея и Том Холанд

Този епизод трябва изцяло да бъде включен във времевата линия на връзката им. Ангажирането на Том с този аспект от миналото на Зендея означава, че отношенията между тях са на едно по-сериозно ниво.

Не, че имахме някакви съмнения, но това е поредното потвърждение и много се радваме на любовта им.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Влюбената тенисистка Зендея в „Challengers“ на Лука Гуаданино