Зендея и Том Холанд избират своя нов дом

Зендея и Том Холанд изглежда търсят свой собствен дом. Съвсем наскоро звездната двойка бе забелязана в Бруклин, докато посещава имение за 5 милиона долара с прекрасен интериор.

Това ли е къщата, в която биха могли да се преместят?

Със сигурност това не е първият път, в който има слухове за предполагаема покупка на имот от главните герои на “Спайдър-Мен: Няма път към дома” и суперуспешния телевизионен сериал “Еуфория”. Но пък е идеалната възможност да видим как влюбената двойка прави голям скок във връзката си.

Самият Том Холанд опроверга слуховете за покупката на вила в Лондон за любимата си, наричайки ги „пълна лъжа“, но ето че няколко месеца по-късно всичко може да се окаже истина.

Зендея и Том Холанд всъщност бяха уловени от папараците в района на Форт Грийн в Бруклин. Именно там двойката разглежда къща на стойност 5.35 милиона долара. Имотът датира от 1860 г. и предлага много голямо вътрешно, но и външно пространство, в което се помещават 5 спални, 6 бани, градина и голям офис.

Що се отнася до мебелите, всеки детайл изглежда перфектен. Кухнята е реновирана през 2019 г., като за нея са подбрани модерни интериорни елементи и мраморни плотове, допринасящи за правилната елегантност на къщата.

Зендея и Том Холанд са една от най-обичаните звездни двойки

Няма никакво съмнение за това. Феновете ги подкрепят още от момента, в които двамата актьори се запознаха на снимачната площадка на “Spiderman-Homecoming” през 2016 г. Те отричаха дълго връзката си и споделяха, че са само приятели.

Въпреки че са внимателни към личното си пространство, те все пак успяват да демонстрират нежни моменти, които затвърждават красивата им връзка. Такъв бе и случаят с рождения ден на Том Холанд, на който Зендея посвети страхотна публикация в Instagram. Тя сподели точно и ясно: „Честит рожден ден на човека, който ме прави най-щастлива на света“.

На този етап изглежда, че нещата между младите актьори са напът да станат по-сериозни и търсенето на опция за съвместен живот със сигурност е важна стъпка за връзката им. Екранната Ру вече притежава имот на стойност 3 милиона паунда в Лос Анджелис, а Том Холанд живее в къща, близка до тази на родителите си.

Любопитни сме да разберем каква ще бъде развръзката.