Зендая, Том Холанд и още от звездите на премиерата на “Spider-man: No Way Home”

Том Холанд и Зендая не скриха любовта си на червения килим.

Вчера в Лос Анджелис бе голямата премиера на дългоочаквания филм “Spider-man: No Way Home” – последния от трилогията за супергероя, в чиято роля влиза Том Холанд.

Както се очакваше, на червения килим не липсваха запомнящи се моменти. Зендая отново демонстрира страхотно чувство за стил и успя да вмъкне елемент от света на “Спайдър-мен” в тоалета си. За повода тя облече специално създадена за нея рокля от Maison Valentino, която създава ефект сякаш по цялото тяло на актрисата се спуска черна паяжина. Дръзкият модел бе в телесен цвят и с много изрязано деколте и цепка на крака, така че бе меко казано секси. Роклята Зендая комбинира с токчета Louboutin и маска.

Този път стилистът на Зендая, Лоу Роуч, облече и Том Холанд. Актьорът бе съчетал цветово тоалета и с този на приятелката си и облече костюм от Prada със сако с двуредово закопчаване. Неговите обувки също бяха Louboutin.

Сред другите присъстващи на събитието бяха Бенедикт Къмбърбач, придружен от съпругата си, Софи Хънтър, както и Джейкъб Баталон и Уилем Дефо.

Вижте снимки от техните визии и тези на другите гости на събитието в галерията.

Fashion GalleryPopular