Защо Клои Кардашиян тренира, докато е бременна

Клои Кардашиян, която съвсем наскоро потвърди новината, че чака дете от приятеля си Тристан Томпсън, бе остро разкритикуванa oт някои свои фенове.

Причината е видео, което Клои сподели в социалната мрежа Snapchat. В него се вижда как бременната риалити звезда продължава с тренировките, въпреки състоянието си.

Очевидно това не се понравило на почитателите на Кардашиян, но и тя не им остава длъжна. Клои използва своя Twitter профил, за да отвърне на нападките: “За всички, които смятат, че изведнъж са се превърнали в лекари… Аз и МОЯТ лекар поддържаме връзка и тренировките ми не са само разрешени, но и препоръчителни. Благодаря ви, не ме карайте да престана да споделям”. Към туита си Клои добави и статия, в която се описва колко полезни са тренировките за бъдещите майки.

Фитнес режимът и диетата на Клои Кардашиян

Това ще е първото дете за Клои, която само преди дни изрази огромната си радост в социалната мрежа Instagram: “Най-голямата ми мечта се сбъдна! Ще си имаме дете! Чаках и се надявах, но Бог през цялото време е имал план,” написа тогава риалити звездата.