Ариана Гранде сподели кадри от снимачната площадка на „Wicked!“

29-годишната Ариана Гранде бе в Лондон и впечатли всички с дългата си руса коса, с която ще се превъплъти в ролята си на Глинда. Постът, който сподели, бе озаглавен с една от песните на мюзикъла „No Good Deed“. Това е първи общ пост на младата певица с Ериво.

На първите три черно-бели снимки двете звезди са облечени в изключително сладки тоалети. Гранде бе в рокля без презрамки с класически оперни ръкавици. А Ериво, от своя страна, бе с мини рокля с плетена подплата по подгъва и деколтето.

На едно от изображенията към тях се присъединява и друг техен колега Джонатан Бейли, който играе Фийеро. Виждаме и кадър, на които Гранде и Ериво се държат за ръце на вечеря, а на последната фотография Ариана е тагнала и режисьора на филма Джон Чу.

Чу обяви, че премиерната дата за първия филм от адаптацията на „Wicked!“ ще бъде преместен за ноември 2024 г.

„WICKED NEWS: Ние сме дълбоко отдадени на създаването на „Wicked!“ и всеки ден ставаме все по-развълнувани да споделяме с вас пакостите, които сме направили“, написа Джон Чу в Twitter.

„Така че…решихме да ви поднесем първа част малко по-рано от планираното. Датата е 27-и ноември 2024 г.! Малко лакомство за Деня на благодарността!“, добави още той.

Ериво съвсем наскоро коментира, че е била изключително щастлива, след като е разбрала, че е получила своята най-голяма роля. „Мога да ви кажа, че Ариана е прекрасна“, добавя тя.

„Ние двете наистина започваме да стъпваме на краката си и да намираме връзка помежду си. Наистина се наслаждаваме на времето, пространството и разговорите една с друга. Тя е най-милият човек“, коментира още звездата.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Бракът на Ариана Гранде и Далтън Гомес