Бракът на Ариана Гранде и Далтън Гомес

Въпреки че Ариана Гранде не разкрива много от личния си живот, от време на време ставаме свидетели на нейни снимки с Гомес в Instagram. До момента дори източници, близки до двамата, не са коментирали личната им история.

Според „Entertainment Tonight“ обаче Гранде и Гомес изживяват най-хубавите си моменти заедно далеч от камерите. „Ариана и Далтън се справят много добре като семейна двойка“, сподели източник на американската медия. „Далтън наистина просто обича Ариана и дава всичко от себе си, за да я направи щастлива и да й покаже колко важна е тя за него“, добави още информаторът.

„Той е много подкрепящ и постоянно я аплодира. Далтън прави малки неща, за да бъде до нея и да й покаже колко е важна за него, а тя наистина го оценява“, продължи той.

Ариана Гранде сподели снимки с Далтън Гомес преди месец

Истината е, че звездната двойка никога не се е появявала на събитие на червения килим заедно. Но самата Ариана призна публично, че подхожда по различен начин към романса им, април 2020 г., когато отговори на публикация, споделена от Флорънс Пю, в която моли хората да спрат да тормозят тогавашния й приятел Зак Браф, заради разликата във възрастта им от 21 години.

„Споделянето на специални моменти от личния живот, които ви правят щастливи, в интернет, може да бъде наистина травмиращо“, сподели Ариана Гранде. „Знам, че направих крачка назад, за да защитя близките и себе си“, допълни още звездата.

Разбираме я напълно и пожелаваме както на нея, така и на половинката й, истинска и много силна любов.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ариана Гранде отпътува на бюти пътешествие в света на научната фантастика