Всички се чудят на татуировката на Ема Уотсън

Когато човек реши да се татуира трябва много сериозно да прецени какво да изрисува върху тялото си и да се довери на професионалист, защото понякога се случват и гафове.

Доказателство за това е актрисата Ема Уотсън, която реши да подкрепи движението “Time’s Up” с надпис на ръката си. Тя дебютира с новата рисунка на партито на Vanity Fair след церемонията по раздаването на наградите “Оскар” в неделя. Но не татусът предизвика бурните реакции на мнозина, а правописна грешка в него. Липсваше едно основно нещо: апостроф. Красиво изписаният надпис се четеше “Times Up”, а не “Time’s Up”.

Ема Уотсън се раздели с приятеля си

Ема побърза да успокои всичките си фенове, че рисунката е временна и няма повод за притеснения. “Обявена е позиция за коректор за фалшиви татуировки. Познанията за апострофа са задължителни,” пошегува се звездата в профила си в Twitter ден по-късно.

Любимият мултифункционален продукт на Ема Уотсън струва 10 долара

Ема е сред най-големите поддръжници на движението “Time’s Up”, което бе инициирано от жените в Холивуд срещу сексуаления тормоз в индустрията. 27-годишната актриса прави всичко възможно за пропагандирането й във Великобритания и непрекъснато пуска постове в Instagram в подкрепа на жени, жертви на сексуален тормоз и насилие.

Снимки: Profimedia