Любимият мултифункционален продукт на Ема Уотсън струва 10 долара

Наскоро разбрахме, че Блейк Лайвли използва червило вместо руж и сенки, за да пести място в несесера си, когато пътува. 

Сега Ема Уотсън разкрива, че тя също разчита на мултифункционален продукт, който използва всеки ден. Напоследък актрисата си е поставила за цел да подбира единствено екологично чисти продукти, създадени с грижа за природата, като това важи както за козметиката, така и за дрехите й. “Искам да знам какво слагам върху лицето и тялото си. Това се превърна в малка мисия и смятам да видя докъде ще стигна с нея,” казва Уотсън пред Into the Gloss.

Именно такъв продукт е и любимият й Lip & Cheek Stain на The Body Shop, създаден за да се използва като течен руж върху скулите и глос върху устните. “Не е сертифициран като органичен, но пък марката прави много за околната среда,” споделя Ема.

Това е нещо, което слагам всеки ден, защото първо: не изглежда като грим, и второ: кожата ми е много бледа. Не съм от хората, които имат розов подтон на кожата, затова доста често изглеждам бледа, ако нямам малко цвят по лицето си. А така видът ми е много по-жизнен и отпочинал,” казва актрисата за продукта, който струва точно 10 долара. В допълнение към това тя подчертава, че той е минал и най-важният тест: “Харесва ми, че мога да целуна някого, докато го нося, а цветът ще остане на мястото си!”