Виктория и Дейвид Бекъм в Сен Тропе

Как Виктория и Дейвид Бекъм винаги успяват да изглеждат шик, дори и под жаркото слънце на този горещ юлски ден? Е, това остава истинска загадка за нас. И все пак, двамата напрекъснато демонстрират това. Сега звездната двойка ни потапя в блясъка на Лазурния бряг.

След Италия, Дейвид и Виктория отпътуваха за Франция, заедно с най-малките си деца – Харпър и Круз, придружени от приятели. Любимото на всички ни семейство слезе от яхтата, с която пътува, за да завладее френската ривиера с безупречната си визия.

Тоалетите на Виктория и Дейвид Бекъм са изключително любопитни

Тя избира елегантна бяла рокля, а съпругът й залага на сива отворена риза и бели бермуди. Определено ни връщат назад във времето като ни карат да се замечтаем за очарованието на 60-те години. Макар и с една по-съвременна нотка.

Обноските на Дейвид Бекъм са по-секси от всякога. След 23 години брак, той все още държи жена си за ръка, прегръща я, носи я, за да не намокри облеклото си и дори я защитава с поглед. Тя, както винаги студена, дори и при 40 градусови горещини, отвръща на цялото внимание като разчита изцяло на съпруга си.

Много често виждаме Виктория да посвещава публични изявления в любов на Дейвид. Стилистката често се шегува и публикува забавни видеоклипове в социалните мрежи като по този начин показва, че знае как да бъде жена с прекрасно чувство за хумор.

Това вероятно е тайната за щастие на семейство Бекъм – смесица от сладост, съпричастност, забавление и дори мърморене. Ще ви дадем един чудесен пример. Връщайки се от пътуване до Италия, само преди няколко месеца, Дейвид бе принуден да прекара пет дни сам. Тогава той сподели: „Къщата беше само за мен, без Виктория и момчетата, и сега мога да го кажа: Аз бях много щастлив. Поглезих се с пържола и най-доброто червено вино, което имахме у дома, след което се приготвих да гледам мача на спокойствие.“

Игри, забавления, семейно спокойствие и никакво откъсване от останалия свят, но също и любов, заедно с непрекъснати прояви на обич – това са ключовите фактори за щастлив семеен живот на Виктория и Дейвид Бекъм. Защото ако се обичате истински, трябва да си го напомняте всеки ден!

ВИЖТЕ ОЩЕ: Документална поредица за Дейвид Бекъм в Netflix