Документална поредица за Дейвид Бекъм в Netflix

Дейвид Бекъм ще бъде главният герой в поредица на стрийминг гиганта, която ще разкаже основните етапи от живота му, заедно с успехите и целите на една удивителна футболна кариера. Самият бивш футболист направи изявление чрез социалните медии, споделяйки серия от снимки от миналото и настоящето си.

„Щастлив съм да потвърдя, че си сътруднича с Netflix по документален сериал за живота и кариерата ми“, написа футболистът в профила си в Instagram. В поредицата ще видим шампионът и неговото появяване на футболните терени като дете, както и човекът, в който се е превърнал днес. Време е да видим Дейвид Бекъм от детските му години до образа на съпруг и баща на четири деца.

Слуховете за този проект, чиято стойност ще възлиза на 20 милиона долара, обикалят интернет пространството от известно време. Според различни информации, Дейвид и Виктория са преговаряли с Netflix още преди две години. И ето го сега официалното потвърждение!

Документален сериал за Дейвид Бекъм ще има

Поредица за популярния футболист е режисирана и продуцирана от носителите на Оскар – Фишър Стивънс и Джон Бацек. Както вече казахме, проектът ще включва неизлъчвани досега лични архивни кадри от последните 40 години. Освен това се очаква да видим любопитни интервюта с приятелите, семейството на шампиона, както и с футболни фигури, които са били част от неговото пътуване както на терена, така и извън него.

„Ще надхвърлим славата, за да разкажем за скромното начало на семейство Бекъм от работническата класа в Лондон и за стремежа и решителността, които го накараха да стане един от най-известните и търсени спортисти на всички времена“,  се казва в официалното изявление на Netflix.

Не е нужно да сме експерти или запалени футболни запалянковци, за да знаем името на Дейвид Бекъм. Това е човекът, който написа истинска футболна история. Само на 17 г. започна кариерата си в Манчестър Юнайтед и повече от 20 години събира победи и трофеи. Бекъм е един от най-добрите полузащитници на своето поколение. Той беше и първият английски играч, спечелил шампионати в четири държави: Англия, Испания, САЩ и Франция. Официалното му пенсиониране от футбола се осъществи през 2013 г., но в момента той е обичан съпруг, баща и истински пример за младото поколение!

ВИЖТЕ ОЩЕ: Семейството на Дейвид Бекъм го затрупа с изненади за рождения му ден

Hero Slider