В какви отношения са Виктория Бекъм и Никола Пелц?

Този понеделник Никола Пелц отпразнува своя 28-и рожден ден. А Виктория Бекъм не пропусна да отбележи момента. 48-годишната дизайнерка сподели снимка в Instagram, на която е заедно със съпругата на сина си, Бруклин.

Седнали заедно с чаша вино в ръка и усмихнати, с тази снимка Виктория честити празника на Никола: „Честит рожден ден, Никола, надявам се да имаш прекрасен ден“, добави съпругата на Дейвид Бекъм към поста.

Това ли е снимката, която ще сложи край на слуховете за неразбирателство между Виктория Бекъм и Никола Пелц?

Припомняме ви, че всичко започна през лятото, когато американската медия Page Six обяви, цитирайки източник, близък до семейството, че двете дами „изобщо не се разбират и не си комуникират“. А причината е роклята на Никола Пелц.

Младата булка бе планирала да носи тоалет, изцяло създаден от Виктория, по време на сватбената си церемония. След неуспех вече настоящата съпруга на Бруклин се спря на рокля, дело на Valentino.

Виктория сподели пред списание Variety, че просто не е имало възможност роклята да бъде завършена навреме. От своя страна Бруклин Бекъм сподели: „Всички се разбираме прекрасно, което е добре“.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Селена Гомес посрещна 2023 г. в компанията на Никола Пелц