Честит рожден ден на Никола Пелц Бекъм

Докато повечето от нас прекараха новогодишната нощ у дома или навън с приятели, днешната рожденичка прекара своята на яхта в Мексико с новата си BFF Селена Гомес.

Снимките от ваканцията им обиколиха мрежата и по всичко личи, че се е зародило ново приятелство. А Селена и Никола го доказаха с еднаквите си тоалети и татуировки. Но за най-внимателните наблюдатели има още една подробност, която едва ли им е убягнала и която наистина породи известно любопитство.

На кадрите на Пелц виждаме два часовника Cartier Panthèrе в масивно злато, чиято стойност варира на около 20 хиляди евро. Розова бандана, бял потник, очила типични за 90-е и няколко златни гривни за г-жа Бекъм. И, разбира се, два изключително ценни часовника. Това ли е тайният ключ към стила за 2023 г.?

Никола Пелц носи аксесоари, присъщи за 90-е години

На снимките забелязваме всички тенденции, присъщи за отминалите години, които отново се завръщат в модните среди. И, да, става дума за мега-обеците, лентата за глава и леко овалните слънчеви очила, които разтърсиха миналото и вероятно ще виждаме навсякъде този сезон!

Истината е, че съпругата на Бруклин определено знае как да бъде в крак с модните трендове на времето. И не се съмняваме, че всички фенове ще я последват.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Селена Гомес посрещна 2023 г. в компанията на Никола Пелц