Виктория Бекъм и Ева Лонгория ни пренасят в „Отчаяни съпруги“

За случая Бекъм позира с Лонгория до кухненския плот, докато двете вдигат наздравица с големи чаши вино. Виктория бе облечена в светлосин халат с черни и червени акценти. Междувременно виждаме Ева Лонгория в халат на черни и бели райета, комбиниран с чифт бели чехли с логото „VB“.

„Отново две отчаяни съпруги /и бебе/ се готвят за момичешка вечер! Обичам те @evalongoria, целувки“, озаглави поста си Бекъм, препращайки ни към хитовата драма на Лонгория – „Отчаяни съпруги“.

Избраните от Виктория обувки са напълно в стила на бившата спайска. Както виждаме, това са високи до бедрото ботуши на ток. Публикацията умишлено ни напомня на друга подобна от юни тази година, където модният дизайнер и актрисата носеха халати, забавлявайки се и пиейки чай.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Виктория Бекъм превърна обувките с остър връх в нейн отличителен акцент

Точно така, през годините съпругата на Дейвид Бекъм успя да превърне заострените обувки в своя отличителна черта, носейки многобройни чифтове остри ботуши и дори модели от собствения й лейбъл.

Що се отнася до токчетата, тя често носи творения на Christian Louboutin, както и на Casadei и Nicholas Kirkwood. Сред любимите й модели са боти до глезена от Alaïa, а нека не забравяме и сандалите от Bottega Veneta, които са must haves.

Когато не е на работа, основателката на Victoria Beckham Beauty обожава да носи маратонки Adidas, както и модели от нейните собствени колаборации с Reebok.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Как Виктория Бекъм и Ева Лонгория координират тоалетите си