Как Виктория Бекъм и Ева Лонгория координират тоалетите си

Виктория ще облече Ева за сватбата на Бруклин Бекъм.

Ева Лонгория получава съвети за модата от най-добрата… си приятелка. По време на едно от последните си интервюта актрисата сподели малко повече за това как тя и Вики Бекъм избират тоалетите си заедно и кой ще бъде следващият повод, за който ще съчетаят визиите си. Това, разбира се, ще бъде предстоящата сватба на сина на Пош Спайс, Бруклин Бекъм с годеницата му Никола Пелц.

“Обикновено отивам в гардероба й и казвам “имам нужда от рокля”, споделя Ева за нормалния процес, по който се допитва до Виктория за тоалетите си, а след това дизайнерката й дава идеи. Този път те са решили, че ще координират роклите си.

“Тя ме попита “Искаш черна или зелена рокля?”, аз избирам черна, а тя ми отговаря “Супер, значи зелена”.

Кога ще видим резултата от съчетаването на визиите им все още не е ясно, след като младата двойка все още не е фиксирала дата за сватбата. Бруклин споделя, че заради пандемията не могат да осъществят плановете си, но се надяват да се венчаят тази година. “Сгодени сме от една година и ако COVID не съществуваше, щяхме вече да сме женени”, допълва той.

За собствената си сватбена рокля Ева се довери именно на Виктория Бекъм, затова и няма повод да не очакваме страхотен резултат и сега.

Вижте снимки от сватбата на Ева Лонгория