Кой е Валентин Дюкло: французинът, който се присъединява към „Emily in Paris“?

Емили избра Париж! В края на втори сезон на „Emily in Paris“, Емили Купър, изиграна от Лили Колинс, бе изправена пред двойна дилема: да разкрие чувствата си на Габриел /Лукас Браво/, който отново се събра с Камил /Камил Разат/ или да продължи връзката си от разстояние с Алфи /Люсиен Лависконт/.

Франция, САЩ или Великобритания? Това е въпросът. Дали Емили ще избере предложението за работа на Силви /Филипин Лирой-Бюлио/ или това на Маделин /Кейт Уолш/?

В тийзъра за трети сезон, който ще бъде достъпен в Netflix от сряда, 21 декември, научихме, че американката е решила да продължи парижкото си приключение. Но по отношение на любовния й живот, напрежението остава непокътнато.

Нов сезон, нови герои: Кой е Валентин Дюкло?

Няколко нови лица се присъединяват към актьорския състав на „Emily in Paris“. В третия сезон ще видим Пол Форман, който ще играе Никола дьо Леон, бизнесмен и наследник на конгломерат, собственост на семейството му. И ето, че друг французин ще се включи към каста.

Това е Валентин Дюкло. На 21 години той започва своята актьорска кариера, като играе в епизод на „Léo Matteï: minors’ brigade“ през 2020 г. След това се появява в „Plus belle la vie“ в ролята на Жул Ланглоа, ученик от гимназията Винсент Ското в Марсилия.

Валентин Дюкло участва и във филма „От тук всичко започва“, влизайки в образа на Матийо.

Е, с това повече от обещаващо начало очакваме да го видим и в „Emily in Paris“. Защо не?

ВИЖТЕ ОЩЕ: “Emily in Paris”: Новият трейлър на сезон 3 ни разкрива много