Уилям и Кейт ще разменят коледни подаръци с Хари и Меган

След документалния сериал на Netflix за херцозите на Съсекс, отношенията между тях и принца и принцесата на Уелс са по-напрегнати от всякога. Въпреки това двете кралски двойки „планират да разменят коледни подаръци за децата си“.

Това уверява вътрешен човек пред People, а в същото е убеден и кралският експерт Роя Никхам, която обясни: „Въпреки че отношенията между двойките не са добри, Уилям и Кейт Мидълтън няма да лишат Арчи и Лилибет от подарък за Коледа. Същото важи и за Джордж, Шарлот и Луис, които ще получат подаръци от Калифорния – от чичо им Хари и леля им Меган.“

Изглежда, че двамата братя и техните съпруги искат поне децата им да стоят далеч от семейната вражда. Всъщност традицията ще се запази само в името на най-малките членове на кралското семейство. Уилям, Кейт, Хари и Меган няма да си подарят подаръци помежду си.

Коледното примирие очевидно няма да бъде факт и не се очаква прелюдия към понижаване на напрежението между Уилям и Хари: „Ще отнеме много време, преди да е на лице каквато и да било хармония между двамата братя“, обясни източник пред People.

Гневът между Уилям и Кейт и Хари и Меган продължава да нараства

Документалният сериал на Netflix дистанцира още повече двамата братя, благодарение на хилядите обвинения на Хари и Меган срещу кралското семейство.

Е, сега задачата на помощниците в двореца е да изгледат документалните серии и да докладват за всичко, което се случва на самите Уилям и Кейт.

Накратко, атмосферата в Уиндзор е всичко друго, но не и ведра и коледна. И все пак изглежда, че принцът и принцесата на Уелс са постигнали съгласие с херцозите на Съсекс поне за едно – че не е правилно децата да бъдат намесвани в семейните драми.

Сигурни сме, че поне Арчи, Лилибет, Джордж, Шарлот и Луис ще имат прекрасна Коледа.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Семейството на принц Уилям и Кейт Мидълтън заедно на коледния концерт в Уестминстър