Семейството на принц Уилям и Кейт Мидълтън заедно на коледния концерт в Уестминстър

Това бе големият момент за Кейт Мидълтън. Коледният концерт, организиран от принцесата в Уестминстърското абатство, като че ли даде  своеобразен „отговор“ на Хари и Меган по повод последните им нападки срещу кралското семейство. А отговорът бе повече от красноречив, тъй като всички се появиха заедно, обединени, демонстрирайки най-широките си усмивки.

За този важен повод уелските принц и принцеса доведоха най-големите си деца – принц Джордж /8 г./ и принцеса Шарлот /6 г./, облечени в тон с родителите си. Именно малката Шарлот прикова вниманието отново, когато в един миг камерите я снимаха със стиснати палци. Може би принцесата се надяваше всичко да мине добре, като се има предвид, че майка й работи толкова много за успеха на събитието: от избора на музика до украсата, нищо не бе оставено на случайността.

Към Кейт и Уилям се присъединиха още крал Чарлз III със съпругата си Камила, Зара Филипс и нейният съпруг Майк Тиндал, Беатрис от Йорк с Едуардо Мапели Моц и нейната по-малка сестра Юджини с Джак Бруксбанк. В подкрепа на Кейт, на събитието присъстваха родителите й Карол и Майкъл Мидълтън заедно със сестра й Пипа, разбира се, придружена от съпруга си Джеймс Матюс.

Коледният концерт в Уестминстър бе посветен на кралица Елизабет

Събитието акцентира успешно върху кралицата и „ценностите, които е демонстрирала през целия си живот, включително дълг, съпричастност, вяра, служба, доброта, състрадание и подкрепа на околните“.

Е, след като официалните срещи и събития отминаха, кралското семейство се готви да празнува Коледа в Сандрингам, както повелява традицията. Очевидно Хари и Меган няма да се включат в семейните празненства, отдалечавайки се все повече и повече от короната.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Принц Уилям и Кейт Мидълтън не искат да гледат сериала на Хари и Меган

Hero Slider