Трети сезон на „Euphoria“ няма да излезе през 2023 г.

Въпреки надеждите, изглежда, че за да видим трети сезон на „Euphoria“ ще трябва да почакаме доста. Докато сезон 2 се излъчваше от началото на януари до края на февруари през 2022 г., стана ясно, че новите епизоди от сериала няма да се появят в стрийминг през 2023 г. Точно както се спекулираше!

Но каква всъщност е причината за това отлагане? Истината е, че снимките на новия сезон ще започнат едва през февруари тази година.

Все пак актьорите, които участват в телевизионния сериал, добиха невероятна популярност благодарение именно на този проект. Нека само за момент си помислим за Зендея и нейните два предстоящи филма /а именно „Dune 2“ и „Challengers“/ или пък за заснемането на „Барбарела“, което ще включва Сидни Суини.

Кога ще излезе трети сезон на „Euphoria“?

В момента все още нямаме ясна информация, но ако изчислим, че продукцията е заснела втори сезон за седем месеца и след това е използвала още два за постпродукция, не е трудно да достигнем до извода, че може би ще ни зарадват в началото на 2024 г.

Ще трябва да почакаме доста време преди да разберем дали Рю е останала чиста, дали Мади и Каси отново са приятелки, дали Нейт е изяснил изборите си, дали любовта е разцъфтяла между Лекси и Феско и най-вече дали героят на Кат ще бъде извън цялата картина, след като Барби Ферейра вече не е част от актьорския състав на „Euphoria“.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Тимъти Шаламе с мили думи за Зендея и Флорънс Пю