Това е новата половинка на Бен Афлек

Бен Афлек има нова жена в живота си! И не, тя не е поредната холивудска актриса или поп звезда. 

Актьорът се среща с Линдзи Шуукъс, продуцент на предаването Saturday Night Live, твърдят медиите зад Океана. Двамата са били забелязани да си тръгват заедно от ресторант в Лос Анджелис в четвъртък.

Новината за новата връзка на 44-годишния актьор идва дни след като прекара 4-ти юли със семейството си. Бен придружи Дженифър Гарнър, с която в момента са в процес на развод, и трите им деца Вайълет, Серафина и Самюъл на парад по случай националния празник. С Джен изглеждаха в много добри отношения и искрено се забавляваха заедно с децата си.

Дженифър Гарнър проговаря за развода: “Бен е любовта на живота ми!”

Според източници пред E! News, връзката на Бен и Линдзи е “повече от летен флирт”. Миналата седмица блондинката е летяла до Лондон, за да го придружи на театрална постановка. “Забавляват се и се грижат един за друг, но все още е рано и не бързат за никъде,” допълва източникът пред изданието.

Списание People пък излезе с информация, че Афлек и Шуукъс са имали афера в миналото. Според таблоидът, двамата са се срещали през 2013 г., когато все още са имали други връзки. Линдзи е била омъжена за колегата си от SNL Кевин Милър, докато бракът на Бен и Дженифър изглеждаше безоблачен. “И двамата изневеряваха на половинките си и поради тази причина много внимаваха. Джен и съпругът на Шуукъс разбраха горе-долу по едно и също време,” допълва източникът на People.

Припомняме ви, че една от предполагаемите причини за раздялата на Афлек и Гарнър беше друга негова афера – тази с бавачката на децата им.

Снимки: Profimedia, Instagram