Семейната идилия на Бен Афлек и Дженифър Гарнър

Един развод не може да разбие семейството на Бен Афлек и Дженифър Гарнър! 

Двамата обещаха, че дори след раздялата ще останат много близки, заради бъдещето на децата им. И очевидно държат на обещанието си! Папараци щракнаха семейството, докато се забавлява на парада по случай 4-ти юли в Пасифик Палисейдс. Бен, Дженифър и трите им деца Вайълет (11), Серафина (8) и Самюъл (5), бяха в много добро настроение и се радваха на тържеството и хубавото време. 

“Парадът за 4-ти юли е ежегодна семейна традиция – много важна за Дженифър и децата,” казва източник пред E! News. “Джен ходи на парада всяка година и обожава атмосферата, приятелите, с които се вижда. Винаги се включва в маратона, а след това прекарва следобеда, гледайки шествието.”

“Бен винаги ще бъде част от важните семейни събития и това не беше изключение,” продължава източникът. “Всички те го очакваха с нетърпение и искаха да прекарат повече време като семейство. Забавляваха се, докато гледаха уличните артисти и маршируващите музиканти.”

Холивудските актьори официално подадоха документи за развод преди няколко месеца, след като в продължение на почти две години се опитваха да спасят брака си. Бен и Джен пуснаха общо заявление, в което подчертаха, че ще останат много близки, заради децата си.

Снимки: Profimedia