На кого е посветен сватбеният марш на Томас от Måneskin?

За кого ли е въпросният сватбен марш? Това е най-популярният въпрос под последната публикация на Måneskin в социалната мрежа. Повече от основателно любопитство предвид съдържанието на публикацията, споделена от рок бандата преди часове – кратко видео, което веднага стана сензация и успя да събуди интереса на феновете.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Spotify (@spotify)

Е, както виждаме Томас изпълнява рок версия на класическия сватбен марш от тераса с изглед към Рим, а резултатът е изненадващ. Очевидно все още нямаме разумно обяснение. Надписът към поста пък ни кара да се замислим още повече: датата 19 януари 2023 г. и емотиконка на годежен пръстен.

Любопитството под видеото на Томас от Måneskin нараства главоломно

От мечтата за сватба между Дамяно и годеницата му Джорджия Солери до предположенията за специално събитие, насрочено за 19 януари, в навечерието на издаването на албума „Rush!“, съществуват толкова хипотези, че нямаме търпение да дойде въпросната дата.

Изпълнението на Томас е на едно от най-красивите места в столицата на Италия: терасата Campidoglio с изглед към града, готов да заблести още повече под звуците на новите хитове на Дамяно, Виктория, Итън и Томас.

Предстои ни кратко чакане, както до 19 януари, така и до лансирането на третия албум на Måneskin. А вече нямаме търпение.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Дамяно от Måneskin промени визията си