Том Круз има нова жена до себе си

Том Круз има нова жена до себе си и се твърди, че връзката на актьора вече е доста сериозна.

Актьорът се разведе с Кейти Холмс през 2012 година и от тогава не се е появявал с друга жена. Източник разкрива пред Us Weekly, че екшън звездата излиза от няколко месеца с англичанка. Той я срещнал в Лондон през юли, където по онова време снима лентата The Mummy. Круз останал очарован от мистериозната дама и двамата прекарали страхотно време в Котсуолдс – прелестно селце на два часа извън града.

Източникът обяснява, че жената до Том е много “нормална и красива”. Двамата прекарвали цялото си време заедно във вилата в покрайнините на Лондон, която Круз е наел за престоя си в британската столица.

Често са излизали заедно и карали колело. А неведнъж към тях се присъединявала и сестрата на Том.

Том с бившата си съпруга Кейти Холмс

Повече от четири години след раздялата на актьора с Кейти Холмс, той явно е готов да скъса с ергенлъка и да започне нещо наистина сериозно. “Той е сериозен за тази връзка и иска тя да проработи”, допълва източникът пред Us Weekly.

В последните години името на актьора беше свързвано и с неговата асистентка Емили Томас, но така и не беше потвърден романсът им.

И докато Том тепърва започва връзка, то бившата му съпруга е тайно обвързана със своя колега Джейми Фокс. От брака си, Кейти и Том имат дъщеря Сури, с която актьорът не се е виждал в последните години.