Разкриха новия мъж до Кейти Холмс

Разкриха кой е новия мъж до бившата съпруга на Том Круз – Кейти Холмс.

Оказва се, че това е неговият приятел Джейми Фокс. Ето защо и актрисата толкова упорито крие връзката си с него.

Слухове за по-интимни отношения между двамата има още от 2013 година, когато двамата се засекли на парти в Хемптънс и открито флиртували пред всички. Тогава Кейти обясни, че още не е готова за връзка, но явно е дала шанс на Джейми.Според запознати връзката им е започнала именно тогава. Двамата обаче предпочитат това да остане между тях, за да нямат проблеми с бившия съпруг на актрисата и баща на детето й – Том Круз, с когото и без това имат доста обтегнати отношения.




Сега обаче истината за отношенията им излезе наяве, след като бяха щракнати в доста интимна поза – с преплетени ръце и държащи се за ръце.
Джейми е човек, на когото Кейти може да се довери, а и с който да се забавлява“, обясняват близки до актрисата пред US Weekly.

Наскоро Кейти дори се премести с дъщеря си Сури в нов дом в Лос Анджелис, който е в близост до къщата на Джейми и доста често е засичана да гостува в дома на своя нов любим.

Тук не става въпрос за някаква голяма романтика. Джейми и Кейти са приятели от дълго време. Те са двама възрастни, които са привлекателни и необвързани, така че заключенията са ясни“, разкриват приближени до сп. People.

Снимки: Profimedia