Том Холанд и Зендая коментират връзката си

За корицата на GQ позира отново Том Холанд, а в интервюто му за списанието се присъедини и новата му половинка, Зендая.

Тази година папараци уловиха споделен момент между новата двойка в Холивуд – Зендая и Том Холанд, а кадрите на целувката им станаха едни от най-популярните онлайн. Сега актьорът споделя какво е да си от другата страна на папарашката камера и как това е повлияло на отношенията му с половинката.

“Един от недостатъците на славата е, че личното ти пространство вече не е под твой контрол и идва момент, който смяташ, че е между двама човека, които се обичат много, но всъщност вече е момент, споделен с целия свят”, Холанд сподели в интервюто.

“Винаги съм държал да пазя личния си живот личен, защото споделям много със света така или иначе. Бях ограбен от своето уединение”, призна още той.

Зендая и Том Холанд са Instagram official

Думите му подкрепи и Зендая: “И двамата споделяме мнението, че когато обичаш и те е грижа за някого, някои моменти и неща трябва да си останат между вас”.

“Мисля, че да обичаш някого е най-съкровеното и специално нещо на света – нещо, което искаш да преживееш и да му се насладиш само с човека, който обичаш”, допълва още актрисата.

Двамата споделят, че проблемът не е възникнал, защото двамата не са били готови да разкрият повече за връзката си, а защото не са имали шанса да го направят сами. “Уважавам я твърде много. Това не е разговор, който мога да водя без нея”, споделя накрая Том.