Зендая за работата с Том Холанд

“Много е харизматичен и може да накара всеки да се чувства добре”, споделя за половинката си актрисата.

С наближаването на премиерата на новия филм за “Спайдър-мен” Зендая говори за работата с Том Холанд, с който през последните месеци тя често завладява заглавията заради връзката, която те все още не са решили да коментират, макар и да не крият.

“Има очевидно много неща, които харесвам в него”, споделя в интервю за InStyle Зендая. “Като актьор оценявам, че той наистина обича това, че е Спайдър-мен. Поставен е пред много напрежение – приемаш ролята на супергерой, където и да отидеш. За малкото дете, което минава покрай теб, ти си Спайдър-мен. Мисля, че той се справя с това много добре.”

Разкрива и по какво много си приличат, когато става дума за работа: “Той е перфекционист. Режисьорът ми позволи да идвам всеки ден на снимките и беше много готино да виждам колко много се интересува от работата си и се старае да я прави добре. Гледах го как прави бойни сцени цял ден, което е изморително. Ще направи движение, ще го погледне на мониторите и ще каже “Мога по-добре”, а аз му отвръщам, че се е справил. Но той иска да бъдем перфектни и аз оценявам това.”

“Той е много забавен. Много е харизматичен и може да накара всеки да се чувства добре и да се посмее и да поговори приятно с него”, споделя още Зендая.

Въпреки че 25-годишната актриса умело избягва да коментира връзката си с Том, трудно е тя да бъде отречена, след като множество пъти папараците ги снимаха заедно, а през август двамата бяха гости на сватба като двойка. За рождения ден на Зендая пък Холанд публикува очарователен кадър с колежката си и половинка. Вижте го тук.