Тимъти Шаламе не се е явявал на прослушване от 7 години

Всичко започва преди няколко дни, когато агентът на Шаламе – Брайън Суордстрьом потуши слуховете, че актьорът ще се явява на прослушване за „Гладиатор 2“.

В интернет пространството витаеше непотвърдена информация, че Тимъти е сред кандидатите за главната роля, но агентът му сподели в Twitter: “Знам, че Тимъти е в Близкия изток, снимайки филм през последните месеци, и не се е явявал на прослушване повече от седем годни.”

Може би Суордстрьом не е очаквал да вдигне толкова голям шум с думите си, в крайна сметка много утвърдени актьори не се явяват на прослушване. Феновете обаче светкавично взеха страна по върпоса.

„Холивуд се отнася със специално отношение към Тимъти“, написа потребител в Twitter: “Шаламе е nepo baby! Много хора не знаят това, но той има чичо в индустрията, който му отваря много врати.”

И тук става дума за режисьорът Родман Флендър.

За други проблемът се корени във факта, че системата винаги награждава едни и същи имена и лица.

Днес си струва да наблюдаваме присъствието на Тимъти Шаламе в кино индустрията

От другата страна на този спор се намират най-верните фенове и фенки на Тими, които веднага изразиха своята подкрепа. „Какво ще кажете за сцената, в която той плаче до огъня в „Call me by your name“, която му донесе успех? Това е талант, а не името на чичо му“, коментираха някои от тях.

В крайна сметка, защо да ни е грижа за родословното му дърво, ако той получава такава сензационна подкрепа от феновете си. Спомнете си какво стана на филмовия фестивал във Венеция!

ВИЖТЕ ОЩЕ: Тимъти Шаламе нарушава всяко табу в мъжката мода