Тимъти Шаламе нарушава всяко табу в мъжката мода

Тимъти Шаламе е истинска модна икона. От дебюта му в „Call me by your name“ до най-новия му филм „Bones and All“, времето сякаш е спряло за актьора. Младата филмова звезда расте и съзрява благодарение на не твърде изразените си черти и задълбочен поглед, който знае как да управлява камерата дори извън снимачната площадка.

Както самият той не веднъж е заявявал, Лука Гуаданино бе негов ментор. Свързани от взаимо уважение, позволяващо и на двамата не само да работят заедно, но и да изрязят добре своите интелектуални способности, след този филм от 2017 г. насам, Тимъти измина дълъг път, който го върна обратно при Гуаданино.

Път, който преди това го свърза с Уди Алън в „Един дъжводен ден в Ню Йорк“, Грета Геруиг в „Малки жени“, Феликс ван Грьонинген в „Красиво момче“, Адам Маккей в „Не гледай нагоре“ и Уес Андерсън в „The French Dispatch“.

Все интерпретации, които потвърждават стойността на актьора, докато образът му започва да поема по много специфичен и изцяло личен път. Превръщайки се в златното момче на Холивуд, той оставя следа на истински сърцеразбивач.

Тимъти Шаламе напълно преобърна представата за мъжественост

Младият актьор няма ясно изразена челюст и изпъкнали мускули, каквито притежават Том Круз и Джейсън Момоа. Неговата физиономия, съчетана с брилянтната му кариера, ни предлагат онази стара холивудска привлекателност, която филмовата индустрия прие с отворени обятия.

Всички си спомняме Тимъти на червения килим във Венеция с гол гръб, благодарение на рубиненочервения му костюм. Актьорът безгрижно премина по италианския червен килим, а видът му стана „вирусен“. Но голотата в мъжкия образ е една неизследвана досега територия и Тими прави първите си стъпки в нея с типичното за себе си спокойствие.

Днес вече никой не се шокира, ако актриса облече костюм със сако и панталон. Същото доказва и Тимъти с голите ръце и гръб, описвайки една модерна чувственост. Това е и най-правилният път за възприемане на стила на актьора.

Любимият на дамите Шаламе, нарушава класическите правила, като същевременно е модерен и ефективен. В допълнение към голотата, между деколтетата без гръб и саката, носени без риза, откриваме и перления чокър, пайетите, панталоните до коляното и многобройните шарени костюми в ярки цветове.

Парадиране, но естествено, разбира се, което в комбинация с тази привидно непоколебима вълниста коса, го издига до позицията на модна икона.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Всички са луди по Тимъти Шаламе