Тимъти Шаламе е новата муза на Мартин Скорсезе

А истината е, че финалният резултат обещава да бъде повече от грандиозен. Тази сряда, Тимъти Шаламе бе заснет на снимачната площадка на новата реклама на Chanel. С риза на точки и черен панталон, младият актьор се появява заобиколен от две дами, напускайки сграда в квартал Сохо в Ню Йорк.

Тимъти Шаламе ще бъде следващото рекламно лице на Bleu de Chanel

През 2010 г. Мартин Скорсезе режисира проект с Гаспар Улие за рекламата на същия парфюм.  Актьорът, който почина през януари 2022 г., изигра ролята на филмова звезда, която изоставя звездния живот в името на любовта с красива блондинка.

Три години по-късно италианско-американският режисьор засне нова кампания за парфюмите The One и The One for Men на Dolce & Gabbana с участието на Скарлет Йохансон и Матю Макконъхи.

Е, докато Тимъти Шаламе се разхожда съвсем спокоен по улиците на Ню Йорк, слуховете за него се разпространяват с изключителна скорост в американските таблоиди.

Според различни медии, звездата е във връзка с Кайли Дженър. Дори преди няколко дни, колата на малката сестра на Ким Кардашиян бе забелязана пред дома на актьора.

„За нея е много забавно, защото е много различно от миналите й връзки. Това е нещо ново и вълнуващо за Кайли и тя се забавлява много“, сподели вътрешен човек пред „Entertainment Tonight“.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Нова звездна двойка ли са Тимъти Шаламе и Кайли Дженър?

Hero Slider