Нова звездна двойка ли са Тимъти Шаламе и Кайли Дженър?

Тимъти Шаламе и Кайли Дженър определено ни дават сигнали за евентуалната нова звездна двойка на Холивуд. В TikTok и Twitter хората не говорят за нищо друго! Потребителите със сигурност не са предполагали, че това може да се случи и реакциите им не закъсняха.

И все пак, според различни източници, между Тимъти и Кайли определено може да има нещо повече.

Твърди се, че двамата са се срещнали на модното шоу на Жан Пол Готие, само за да се засекат отново на двойна среща със сестрата на Кайли, супермоделът Кендал Дженър и настоящия й приятел, певецът Bad Bunny.

Фантастичната четворка бе засечена в японски ресторант.

Кайли Дженър и Тимъти Шаламе ще присъстват заедно на световно музикално събитие

Предстои да видим звездите на фестивала Коачела… Припомняме ви, че миналата година актьорът нашумя с размяната на целувки с „мистериозно момиче“.

В миналото Тимъти е свързван с няколко IT приятелки, сред тях се отличават Лурдес Леон, дъщерята на Мадона, Лили Роуз Деп, Ейза Гонсалес. Дали не е ред на Мис Дженър?

Все пак тя прекъсна за няколко месеца отношенията си с рапъра Травис Скот, баща на двете й деца.

Преди Травис, най-дългосрочната връзка на Кайли бе с рапъра Тайга. Изглежда, че Дженър има слабост към музикалната индустрия и няма да ни изненада, ако се увлече по Шаламе, особено ако е видяла емблематичното му изпълнение на „SNL“ с участието на Пийт Дейвидсън.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Тимъти Шаламе не се е явявал на прослушване от 7 години