Кога да очакваме „The Idol“ с участието на Лили – Роуз Деп и The Weekend?

“The Idol” е един от най-очакваните сериали за пролетта и най-накрая ще пристигне в стрийминг по SKY и НВО на 5-и юни. Сам Ленвинсън от „Euphoria режисира проекта, който бе толкова дългоочакван от феновете.

В актьорския състав се открояват имената на Лили-Роуз Деп и The Weekend, чиито образи са преплетени в сюжет, който открива въпросите за зависимости и малтретиране, но също така и за успеха, неговите последствия и бездни.

При обявяването на премиерната дата на “The Idol”, НВО пусна и нов тийзър, който представя още по-добре двамата главни герои Джоселин и Тедрос, болезнено преплетени в една връзка, която трябва да ни представи най-сексапилната поп звезда и нейния много влиятелен мениджър.

Противоречието около предисторията на “The Idol”

Закъснения в излъчването, внезапни промени в сценария, предполагаемо неконтролируемо поведение на висшия мениджмънт на продукцията, както и самият The Weekend представиха шоуто в изключително обезпокоителна светлина.

Дебютът на Лили-Роуз Деп в главната роля, кинематографията, която напомня горчиво-сладката естетика на деветдесетте години, препратките към великите поп икони от последното десетилетие вече успяха да превърнат „The Idol в персонализиран феномен, за който всички ще говорят през следващите месеци, а защо не и година.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Всички бивши на Селена Гомес в няколко песни