Всички бивши на Селена Гомес в няколко песни

Селена Гомес е готова да разкрие нови подробности за миналите си връзки, за които все още не знаем. Това разкри тя, в интервю за представянето на нейния документален филм „My Mind and Me“, обяснявайки, че сега се чувства готова да композира нова музика, която обаче има само една отличаваща се характеристика: честност.

Намерението на Селена е да се свърже отново с певческата си кариера и то с подход, подобен на този, който я е накарал да напише и композира песента „Lose You To Love Me“. Песен, посветена на Джъстин Бийбър, която е своеобразно обобщение на тяхната връзка и преди всичко на драматичната им раздяла.

„Ако трябва да бъда напълно честна, както съм правила в миналото, ще бъде наистина трудно. Сега правя музика с хора, които познавам добре, и разказвам истории, които хората не знаят. Хора, с които съм излизала, за които никой не знае, преживявания, които съм имала, за които малцина знаят. Създадох този личен живот, който досега беше само мой и сега чувствам нуждата да го споделя. Знам добре, че хората ще задават много въпроси“, каза звездата в любопитното интервю.

Дали ще научим повече за любовната история между Селена и The Weekend?

Ще бъде истински любопитно. Имаме нужда от някои потвърждения, като например: телефонното обаждане от Бела Хадид, в което тя й казва, че все още е влюбена в бившия си и следователно е по-добре да приключат връзката си дотук, за да им позволи да се съберат отново. Дали наистина е вярно?

Или пък имаше ли го този така коментиран флирт с Крис Еванс? Въпрос, който придобива още по-голяма стойност, ако се замислим, че тя евентуално е била с новоизбрания най-секси мъж в света.

Съществува и огромно любопитство относно преживяванията, които смята, че трябва да сподели с феновете.

Животът на Селена, както знаем, не е бил никак лесен поради здравословните й проблеми и когато реши да отвори темата, много често целта е да популяризира и информира.

Така че, не знаем за вас, но ние вече сме подготвили носните кърпички. С този нов албум ще плачем много, усещаме го.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Селена Гомес: „Раздялата с Джъстин е най-хубавото нещо, което ми се е случвало“