Среща ли се Тейлър Суифт с Фернандо Алонсо?

Докато мнозина все още искат изяснение за края на връзката между Тейлър Суифт и Джо Алуин, поп звездата изглежда вече е продължила напред, като дори е започнала да се среща с Фернандо Алонсо.

Въпреки че към момента няма доказателства за новия романс, е факт, че през последните няколко дни двукратният световен шампион във Формула 1 реши да яхне вълната от клюки с видео, публикувано в TikTok, което изглежда хвърля още масло в огъня, потвърждавайки, че той и Тейлър се срещат.

В кратък клип, публикува в социалния му акаунт, виждаме как Фернандо Алонсо стои на стол, докато слуша песен на Тейлър Суифт.

Двойка ли са наистина поп звездата и 41-годишният пилот?

Засега е рано да се каже, но е повече от ясно, че папараците ще се опитат да разберат всичко за новата любовна афера на звездите, тъй като всяко движение на Тейлър Суифт в момента се следи, снима и анализира.

Животът на певицата се следи под лупа непрекъснато и не само по отношение на нейния романтичен живот. Всъщност през последните дни, кадри от личния й живот обикалят всички социални мрежи, като папараците успяха да увековечат Суифт заедно с нейните приятелки Джиджи Хадид, сестрите Хаим и Блейк Лайвли. А разходката им се превърна в истинска сензация.

Дали обаче спекулациите за любовни отношения с Фернандо Алонсо ще се потвърдят? Предстои да видим.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Тейлър Суифт и Джо Алуин се разделят след шест години заедно